Byggföretag i Gällivare

Ett byggföretag som levererar

Välkommen till Bjorli Bygg AB, byggföretaget som levererar i alla väder. Vi kan det här med industribyggnader och stora anläggningar från grunden. Inget projekt är för stort för oss. Vi har bred kunskap och mycket energi för att göra det absolut bästa av varje projekt. Tillsammans bygger vi stabilt, hållbart och med kvalitet.

Vilka är vi?

Vi finns i Kiruna och har funnits sedan 2017. Vi har sedan starten växt och utvecklat vårt byggföretag och har i dag 65 anställda. Självklart innehar vi F-skattsedel och försöker hela tiden kompetensutveckla oss för att kunna bli bättre och ge våra kunder en ännu bättre service. Hos oss är det en självklarhet att hålla oss uppdaterade om de senaste teknikerna och innovationerna gällande material, miljö och bygg.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Bjorli Bygg AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggföretag i Gällivare

Våra tjänster

Behöver du bygga en större maskinhall? Då kan vi vara något för dig. Vi har sysslat med bygg inom industribyggnader, logistikparker, lagerkomplex i varierande storlek, maskinhallar och även köpcentra. Anläggningsarbete, konstruktion av ramverk, ventilation samt installation av verktyg och maskiner är vi inte heller främmande för. Vi gör det mesta som har med bygg och byggföretag att göra. Vi hanterar alla delar av byggprocessen, från förberedelser som bygglov till beviljande av exploatering.

Totalentreprenad

För dig innebär detta att vi hjälper dig från grunden, från första spadtaget till det färdiga projektet. Vi samarbetar med duktiga underleverantörer för att varje detalj ska bli rätt utförd enligt regler och säkerhetsföreskrifter och detta gör att du som kund inte behöver hålla i alla trådar själv. Vi har en projektledare som sitter som spindeln i nätet för att du ska kunna slappna av och se jobbet fortskrida problemfritt. Bjorli Bygg AB är byggföretaget som ser helheten, men samtidigt även har ett skarpt öga för minsta detalj.

Våra tjänster

industribyggnader - Bjorli Bygg AB

industribyggnader

logistikparker - Bjorli Bygg AB

logistikparker

lagerkomplex - Bjorli Bygg AB

lagerkomplex

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss!

Samarbeten

Även för hantverkare

Vi samarbetar med andra hantverkare och byggföretag och kan även förse andra byggplatser med byggställningar och väderskydd för att säkerheten ska bli så hög som möjligt på bygget. Vi vet hur viktigt det är med rätt utrustning och att följa alla säkerhetsföreskrifter, för både privatpersoner och för anställda inom byggbranschen. Behöver du byggställningar kan vi leverera högt som lågt.

Kontakta oss

Behöver du anlita ett byggföretag som står med fötterna på jorden och inte är rädda för att hugga i så ring eller mejla oss så får vi se vad vi kan hjälpa dig med. Vi strävar efter varaktiga och hållbara lösningar för både våra kunder och miljön. Hör av dig så diskuterar vi offert. Väl mött!